A piacon megannyi igény és szükséglet merülhet fel a fogyasztók részéről a pénzügyi szektorban is, melyeket a 4SPEND úgy küszöböl ki, hogy rögtön 3 eszközt kínál a leendő partnereinek. A különböző nagyságú, formájú és funkciójú terminálok, a hagyományos szerkezetektől leginkább a formabontóságukkal határolódnak el további jellemzőik mellett. Sokban hasonlítanak egymásra a 4SPEND készülékei, mégis más és más kívánságoknak tudnak megfelelni egyedi tulajdonságaikkal. Lássuk, hogy melyek ezek a sajátosságok!

Mi a közös a 3 terminálban?

A 4SPEND terminálok legfőbb közös tulajdonságai, hogy okosak, gyorsak, modernek, érintőképernyősek, valamint nem mellékesen környezetbarátok, hiszen az e-bizonylat funkció is beállítható rajtuk. Mind a három terminált pofon egyszerű kezelni, mert a használati felületük átlátható, így a tranzakciókat lebonyolító feleknek sem okoz kellemetlenséget. Kijelenthetjük, hogy a mai világban nem tudunk WiFi-kapcsolat nélkül létezni, ezért alapvetőnek tartjuk, hogy a mi termékeink is rendelkezzenek ilyen opcióval. Továbbá fontos kiemelni, hogy ezek a terminálok és a rajtuk futó szolgáltatások bankfüggetlenek, ezáltal illeszkednek bármely vállalkozó, szakember vagy kereskedő igényeihez.

Most ismerjük meg közelebbről a 3 terminált:

4PRO

A 4SPEND legnagyobb és legszembetűnőbb POS-terminálja a 4PRO, vagy becenevén “a szexi”. A terminál méretbeli adottságai miatt nagyon figyelemfelkeltő,  jól látható, így alkalmas a digitális reklámok megjelenítésére akár képi vagy videós formátumban is, valamint jellemző rá a stabilitás és a könnyen átlátható kezelőfelület. A kínálat egyetlen terméke, ami nem hordozható, emiatt olyan nagyobb létesítményeknek ajánljuk, ahol sok ember fordul meg egy helyen, nagy mennyiségű áru forog vagy sok a látogató, de nem feltétlenül fontos az eszköz mozgathatósága. Tehát azokban a létesítményekben tölti be legjobban a funkcióját, ahol a fogyasztó biztosan a kasszánál fog fizetni. A teljesség igénye nélkül például:

– áruházak
– hotelek
– szaküzletek
– ékszerboltok
– gyógyszertárak stb.

4LITE

A termékkínálat közepes méretű terméke, vagyis az a tipikus terminál, amire a legtöbb ember asszociálni tud. A letisztult és kompakt megjelenésén túl tudásban sem marad le a nagy testvérétől. A 4LITE terminál egyik legnagyobb előnye, hogy vezeték nélküli, hordozható, ezáltal kényelmesebbé tehető általa a fogyasztók, partnereinknél eltöltött ideje. Ha pörgős vállalkozást vezetünk, akkor ez a terminál a legjobb választásnak bizonyul minden tekintetben. A készüléket tehát, olyan üzletekbe ajánljuk, ahol számít, hogy a vevő minél gyorsabban és könnyebben tudjon fizetni, valamint, hogy az alkalmazottak ideje se teljen feleslegesen a bankkártyás fizetések esetében, a tranzakció hosszadalmas elfogadásával. A 4LITE ezek alapján jó szolgálatot tehet

– éttermekben
– szórakozóhelyeken
– dohányboltokban
– kiskereskedésekben
– élelmiszerboltokban
– szolgáltatóknál stb.

4M

A 4SPEND termékcsalád legkisebb tagja, amelynek kinézete első látásra inkább egy okostelefonra hajaz, mintsem egy POS-termináléra. A középső testvéréhez hasonlóan kompakt, hordozható, viszont méretéből adódóan sokkal kisebb helyen, akár zsebben is elfér. A készüléknek csupán WiFi kapcsolatra vagy térerőre van szüksége, ugyanis SIM-kártyával is működik. Ha SIM-kártyával használjuk a 4M POS-terminált, még telefonálási lehetőségünk is adódik. Az eszköz maga egyszerűen kezelhető, és legjobb benne az, hogy bárhová magunkkal vihetjük. A 4M terminált azoknak ajánljuk, akik munkájukból kifolyólag sokat utaznak, folyamatosan vagy rugalmasan változtatják a munkavégzés helyszínét, és nincs konkrét üzlethelyiségük a feladatok elvégzésére, de mégis szükségük lehet egy POS-terminálra. Tehát az eszköz megfelelően működhet:

– futároknak
– egyéni vállalkozóknak
– mozgóárusoknak
– szépségiparban dolgozóknak
– taxisoknak 
– szerelőknek stb.

Mi valóban törekszünk mindenkire gondolni azért, hogy bárki megtalálhassa nálunk az igényeinek megfelelő terminált. A fizetés új korszakát kínáljuk leendő partnereinek, ami azt jelenti, hogy egy folyamatosan innováló és fejlesztésekben élen járó társaság vagyunk, aki már nemcsak a most elterjedt, hanem a jövőben elterjedő fizetési formákat is támogatja. Nálunk a QR-kóddal történő azonnali fizetés vagy virtuális valutákkal való fizetés nem egy futurisztikus álom, hanem maga a valóság.

Ha szívesen kipróbálnád ingyen a 4SPEND nyújtotta előnyöket, lépj velünk a kapcsolatba weboldalunkon!